Om meer bezoekers op uw website te krijgen, kunt u gebruik maken van adverteren op internet. Er zijn verschillende mogelijkheden om electronische advertenties te plaatsen.

Zo kunt u via Google AdWords trefwoorden kopen. Op de Google zoekpagina's wordt uw advertentie dan bij zoekiopdrachten op die trefwoorden getoond.

Sommige websites bieden de mogelijkheid om banners te plaatsen naar uw website. 

Voordat u begint met adverteren

Wat is uw doel met adverteren op Internet? Hoeveel advertentie budget heeft u ter beschikking? Heeft u dit goed omschreven in uw Internet marketing- en communicatiestrategie voor uw website?

Adverteren via zoekmachines kost geld. Zorg dat u uw adertentiebudget effectief gebruikt en regel uw Google AdWords campagnes goed in.

Als het advertentie budget op is, stopt de aanvoer van nieuwe bezoekers. Bezoekers die via de organische resultaten op uw website komen, kosten geen advertentiebudget. Zorg voor een zoekmachine geoptimaliseerde website voordat u begint met adverteren!

Gooi geen geld over de balk en bepaal de effectiviteit van uw advertentie campagnes. Zorg ervoor dat uw goede bezoekersstatistieken van uw website heeft voordat u begint met adverteren. Daarmee kunt u het effect van de advertenties bepalen.