Nieuws

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 november 2018 worden de jaarlijkse Duitse Joomladagen georganiseerd. Een paar honderd Duitse en internationale Joomla gebruikers, ontwikkelaars en professionals komen dit jaar naar Neurenberg, Duitsland, om kennis uit te wisselen over Joomla en nieuwe webtechnologieen.

In de vorige nieuwsbrief kondigde ik aan dat ik binnenkort een AVG Tool zou lanceren. Die AVG tool is nu beschikbaarhttps://data2.eu/nl/avg-tool

De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) is EU wetgeving om de privacy van EU burgers beter te beschermen en die vanaf 25 mei 2018 gehandhaafd gaat worden.

Op vrijdag 18 t/m zaterdag 19 mei 2018 worden de jaarlijkse Franse Joomladagen georganiseerd. Een paar honderd Franstalige Joomla gebruikers, ontwikkelaars en professionals komen dit jaar naar Parijs, Frankrijk, om kennis uit te wisselen over Joomla.

Op vrijdag 11 t/m zondag 13 mei 2018 wordt het jaarlijkse Europese Joomla congres JandBeyond georganiseerd. Honderden Joomla ontwikkelaars en professionals komen naar Keulen, Duitsland, om kennis op te doen en te delen over Joomla, internet en programmeertools.

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 april zijn de Nederlandse JoomlaDagen. Honderden Joomla gebruikers, ontwikkelaars en professionals komen naar de High Tech Campus in Eindhoven om kennis op te doen en te delen. Twee dagen vol Joomla, voor en door de community! 

Op zaterdag 1 + zondag 2 april 2017 werden de jaarlijkse Nederlandse Joomladagen georganiseerd in conferentiecentrum Woudschoten in Zeist.

Op zaterdag 16 en zondag 17 april 2016 wordt in Zeist de elfde editie van de Nederlandse Joomladagen georganiseerd.

Peter Martin geeft twee presentaties:

Vorige week werd Joomla 3.4.6 uitgebracht omdat er een veiligheidsprobleem was ontdekt. De achterliggende oorzaak van het veiligheidsprobleem bleek een bug in oudere versies van PHP.