• Home
  • Optimalisatie

Website optimalisatie

Hoe onderscheidt uw website zich van de websites van uw concurrenten? Is uw website sneller, gebruiksvriendelijker, beter toegankelijk en beter zoekmachine geoptimaliseerd?
Vaak zijn bestaande website met enkele kleine aanpassingen flink te verbeteren. 

Is uw website goed geoptimaliseerd?

Website optimalisatie
Gebruiks­vriendelijkheid

Gebruiks­vriendelijkheid

Nu steeds meer consumenten het internet om te winkelen, onderzoek te doen en contact te leggen met merken, is het van essentieel belang ervoor te zorgen dat websites gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren zijn. Gebruiksvriendelijkheid van websites verwijst naar het gebruiksgemak en de algemene gebruikerservaring van een website. Een goed ontworpen en gebruiksvriendelijke website kan bedrijven helpen klanten aan te trekken en te behouden, terwijl het ook hun merkreputatie verbetert. db8 kan bedrijven helpen hun websites te optimaliseren voor usability.

Gebruiksvriendelijke websites

Website usability is een essentieel aspect van website design en ontwikkeling. Een gebruiksvriendelijke website helpt bezoekers snel en efficiënt de gewenste informatie te vinden. Een website die daarentegen moeilijk te gebruiken of te navigeren is, kan gebruikers frustreren en ertoe leiden dat zij de website verlaten voordat zij hun beoogde actie hebben voltooid. Dit kan leiden tot omzetverlies en schade aan de merkreputatie.

Wij begrijpen het belang van website usability en bieden een reeks diensten om bedrijven te helpen hun websites te optimaliseren voor usability. Onze website usability diensten omvatten website audits om usability problemen te identificeren en aanbevelingen te doen voor verbetering. We voeren ook gebruikerstests uit om feedback van echte gebruikers te verzamelen over hoe ze met de website omgaan en eventuele bruikbaarheidsproblemen te identificeren. Ons team van experts in websiteontwerp en -ontwikkeling kan bedrijven helpen websites te creëren die gebruiksvriendelijk, intuïtief en gemakkelijk te navigeren zijn.

Usability training

Wij bieden ook training en ondersteuning aan bedrijven om hen te helpen het belang van website usability te begrijpen en hoe dit te bereiken. Dit kan inhouden dat we advies geven over best practices voor websiteontwerp en -ontwikkeling, waaronder het gebruik van duidelijke navigatie, intuïtieve paginalay-outs en duidelijke oproepen tot actie. We kunnen ook training geven over gebruikerstests en het verzamelen van feedback van echte gebruikers om de bruikbaarheid van websites te verbeteren.

Support voor gebruiksvriendelijke websites 

Door websites te optimaliseren voor gebruiksvriendelijkheid kunnen bedrijven de gebruikerservaring verbeteren en de betrokkenheid vergroten, wat kan leiden tot betere conversies en klanttevredenheid. Bovendien presteren websites die gemakkelijk te gebruiken en te navigeren zijn doorgaans beter in zoekmachines, waardoor bedrijven meer verkeer naar hun website kunnen trekken en hun online zichtbaarheid kunnen vergroten.

De gebruiksvriendelijkheid van een website is essentieel voor het krijgen en behouden van klanten en het verbeteren van de merkreputatie. Bij db8 bieden we een scala aan diensten om bedrijven te helpen hun websites te optimaliseren voor gebruiksvriendelijkheid, waaronder website audits, gebruikerstesten en website ontwerp en ontwikkeling. We bieden ook training en ondersteuning om bedrijven te helpen het belang van website usability te begrijpen en hoe dit te bereiken. Door websites te optimaliseren voor gebruiksvriendelijkheid kunnen bedrijven hun online aanwezigheid verbeteren, de betrokkenheid vergroten en de klanttevredenheid verhogen.

Kantoor Nijmegen

db8 Website Support
Keizer Karelplein 32 q
6511 NH Nijmegen
Nederland


+31 6 - 44 214 500
support at db8 dot nl

Openingstijden

Op afspraak
maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00
(Tijdzone: Central European Time)

Acquisitie wordt niet
op prijs gesteld.

© db8.nl. All rights reserved.