Skip to main content
YOOtheme Pro
YOOtheme Pro
YOOtheme Pro

YOOtheme Pro

YOOtheme Pro is een commerciële template met zogenaamde page builder van de template ontwikkelaar YOOtheme waarmee mooie professionele layouts gemaakt kunnen worden.

Met een page builder zijn individuele pagina's in een website te bouwen en op te maken. Het voordeel van een page builder is dat ik relatief korte tijd een pagina met mooie layout kan worden gebouwd. Het grote nadeel is dat elke pagina handmatig opgemaakt dient te worden.

YOOtheme Pro

De template ontwikkelaar YOOtheme heeft een template op de markt gebracht met zowel een page builder als een template builder. Met de template builder kan op dezelfde manier als met de page builder een pagina worden gebouwd, maar die pagina kan dynamisch content van Joomla artikelen, etc inladen.  

Performance

Template club templates bieden vaak veel mogelijkheden qua module posities, scripts etc. Dergelijke template hebben vaak een slechte performance omdat er veel CSS en JavaScript bestanden worden ingeladen.

Onze ervaring met YOOtheme Pro is dat deze qua snelheid goed geoptimaliseerd is en niet de nadelen van veel commerciële templates heeft. Wij hebben websites met YOOtheme Pro templates verder kunnen optimaliseren en in Google Lighthouse 4 x 100% voor desktop kunnen behalen. 

Ondersteuning bij YOOtheme Pro

Wij hebben veel ervaring met het bouwen, optimaliseren en ondersteunen van websites met YOOtheme Pro. 

Voordelen YOOtheme Pro

  • Mooie professionele layouts maken
  • Dynamische content
  • Goede performance
  • Responsive design

Contact

Neem contact met ons op!