Skip to main content
Wij bouwen websites
Website nodig?

Wij bouwen
websites.

Wij optimaliseren websites
Een succesvolle website?
Wij optimaliseren
websites.
Wij ondersteunen websites
Problemen met uw website?
Wij ondersteunen
websites.

Website

Wij bouwen
websites op maat.

U wilt een professionele website. Een website die makkelijk te onderhouden is. Die optimaal ingericht is. Goed scoort bij zoekmachines. En waarmee u uw doelen kunt bereiken.

Wij bouwen sinds 2005 dynamische websites. Wij gebruiken daarvoor een open source Content Management Systeem (CMS). Open source software omdat u dan onafhankelijk blijft van één leverancier. En het door een gemeenschap van ontwikkelaars verder wordt ontwikkeld. En een CMS omdat u daarmee makkelijk zelf uw eigen content beheert.

Optimalisatie

Wij optimaliseren
websites.

U heeft een leuke website. Maar hij is niet snel. Of niet goed toegankelijk voor mensen met een visuele beperking. Of uw website is niet goed vindbaar in zoekmachines.

Wij hebben ruime ervaring met het optimaliseren van websites voor snelheid, toegankelijkheid, best practises en zoekmachines (SEO).

Ondersteuning

Wij ondersteunen
websites.

U heeft een eigen website die u zelf beheert. Maar u loopt tegen een websitevraag aan waar u zelf niet uit komt. Of geen tijd voor hebt. Of u loopt tegen een technisch probleem aan met uw website.

Sinds 2005 bieden wij inhoudelijke en technische ondersteuning voor websites van bedrijven en organisaties. Wij programmeren in PHP/MySQL en werken met Linux servers, MySQL/MariaDB database servers, Apache/Nginx webservers en IMAP/POP3/SMTP mailservers.