Skip to main content
Maatwerk website

Maatwerk website

Een goede website voldoet aan het doel waarvoor de website gebouwd is. Wij maken maatwerk websites die gemakkelijk te gebruiken te zijn, en die goed te vinden te zijn via zoekmachines (SEO geoptimaliseerd).

Wij bouwen unieke maatwerk websites die zijn ontworpen voor snelheid, toegankelijkheid, veiligheid, mobiele apparaten, zoekmachine optimalisatie (SEO) en tevens makkelijk te beheren zijn. Als basis gebruiken wij meestal Joomla CMS, een geavanceerd open source Content Management Systeem (CMS).

Wij zorgen voor een goed geconfigureerde website, een overzichtelijke en logische menu structuur, een overzichtelijk design, "mooie URLs", een kruimelpad voor extra navigatie, een XML sitemap, etc. En wij geven een korte training zodat u zelf uw inhoud kunt beheren.

Maatwerk vormgeving

Door branding kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten. Maatwerk vormgeving is een vorm van branding. Wij bouwen maatwerk vormgeving op basis van de huisstijl van onze klant. Indien u nog geen huisstijl heeft, dan kunnen wij daar externe professionele vormgevers voor inschakelen. Zij leveren dan logo's en webdesign aan, die wij als basis voor de vormgeving van de website gebruiken.

Maatwerk inhoud

Wij ondersteunen bedrijven en organisaties met het maken van website content. Wij zijn niet gespecialiseerd in het schrijven van teksten. Als onze klanten geoptimaliseerde teksten nodig heeft, dan werken wij daarvoor samen met professionele tekstschrijvers.  

Maatwerk functionaliteit

Veel functionaliteit is beschikbaar via de Joomla Extension Directory. Sommige extensies zijn gratis, andere verkrijgbaar tegen een geringe vergoeding. Er is veel kwaliteitsverschil tussen de extensies qua: functionaliteit, vormgeving, usability, kwaliteit van de code en de samenwerking met andere extensies. Het inwinnen van advies bij collega Joomla gebruikers of betaald advies bij een professioneel Joomla bedrijf kan veel tijd en geld besparen.

Soms is het handiger om maatwerk functionaliteit te laten ontwikkelen. Wij hebben sinds 2005 ervaring met maatwerk extensie ontwikkeling op maat.

Maatwerk website

Wij zorgen voor uw unieke maatwerk website, dat wordt vormgegeven met uniek design en wordt ingericht voor gebruiksvriendelijkheid, snelheid & zoekmachine optimalisatie (SEO).

Uw voordelen

Voor de maatwerk websites die wij bouwen, maken wij gebruik van een open source Content Management Systeem (CMS). De voordelen van open source software voor onze klanten zijn:

 • Snellere ontwikkeling
  We maken gebruik van bestaande code en hoeven niet vanaf nul te beginnen.
 • Lagere kosten
  We maken gebruik van bestaande code. Eventuele uitbreidingen zijn relatief voordelig aan te schaffen.
 • Minder afhankelijkheid
  U bent niet van één leverancier afhankelijk. Er is een grote gemeenschap van gebruikers en ontwikkelaars die het systeem steunen.
 • Meer kennis
  De grote gemeenschap van gebruikers en ontwikkelaars delen hun kennis met elkaar. De broncode van de software is openbaar.
 • Meer veiligheid
  De broncode van de software is openbaar. De code is door ontwikkelaars te bestuderen. Daardoor zitten er geen verborgen veiligheidsproblemen in de basis.
 • Betere ondersteuning
  Door het ontbreken van een vendor lock-in moeten wij onze kwaliteit en dienstverlening elke keer weer opnieuw bewijzen.

Een maatwerk website is volledig op uw communicatiebehoeften aangepast.