Skip to main content
Blog

Developing Extensions for Joomla! 5

Het onlangs verschenen boek "Developing Extensions for Joomla! 5" van Carlos Cámara Mora is een waardevolle bron voor ontwikkelaars en webdesigners die hun kennis van Joomla 5 willen vergroten.

De tekst biedt een uitgebreide gids voor het uitbreiden van de mogelijkheden van Joomla, met de nadruk op de innovatieve functies van Joomla. Joomla 5 wordt gepresenteerd als een baanbrekend CMS dat gebruikers de wereld van contentmanagementsystemen binnenstuwt. Het biedt bliksemsnelle prestaties en sluit naadloos aan op de huidige webstandaarden. Opmerkelijke verbeteringen zijn onder andere een nieuwe codearchitectuur en toegang tot de WebService API, wat bijdraagt aan een optimale webpagina optimalisatie ervaring.

Dit boek is gepositioneerd als een nuttige metgezel in de reis van het ontwikkelen van uitbreidingen voor Joomla. Het gaat verder dan het uitleggen van de fundamentele concepten van de architectuur van Joomla! en biedt inzicht in de nieuwste technieken voor het maken van componenten en plugins. Door gebruik te maken van bestaande functies binnen Joomla! kunnen lezers hun extensies krachtiger maken en oplossingen op maat creëren. De hoofdstukken leiden gebruikers zorgvuldig door de planningsfasen van de ontwikkeling van extensies, wat resulteert in een volledig uitgewerkt eindproduct.

Ik was als technisch reviewer betrokken bij dit boek en vond het een verrijkende ervaring. Het heeft me kennis laten maken met verschillende verhelderende aspecten van het ontwikkelen van extensies en heeft mijn kennis verdiept. Of je nu een doorgewinterde Joomla-ontwikkelaar bent of een webdesigner die zich in de wereld van Joomla-extensies waagt, Carlos Cámara Mora's "Developing Extensions for Joomla! 5" is een bron die je niet over het hoofd mag zien.

Bestel bij Packt Publishing

Bestel bij Amazon.com