Skip to main content
Blog

Joomla 4.4.2 - Bug Fix Release

Op dinsdag 9 januari 2024 werd Joomla 4.4.2 uitgebracht. Deze release is specifiek gericht op het oplossen van verschillende fouten die zijn geïdentificeerd sinds de vorige versie. Het doel is om de stabiliteit en betrouwbaarheid van het Joomla-platform te verbeteren.

Oplossing van bugs

Een gedetailleerd overzicht van de opgeloste fouten is beschikbaar op de officiële github repository van Joomla: https://github.com/joomla/joomla-cms/milestone/118?closed=1. Dit overzicht biedt een transparante kijk op de problemen die zijn aangepakt en de bijbehorende oplossingen.

Hoewel deze release geen nieuwe functies introduceert, is het belangrijk om te benadrukken dat het een cruciale stap is in de voorbereiding op toekomstige upgrades. Joomla 4.4.2 legt de basis voor een soepele overgang van Joomla 4.x naar Joomla 5.x. Het bevat essentiële updates die ervoor zorgen dat gebruikers zonder problemen kunnen upgraden naar de nieuwste versies van het CMS.

Door de focus te leggen op het verbeteren van het upgradepad, kunnen Joomla-gebruikers profiteren van de nieuwste functies, beveiligingsverbeteringen en bugfixes die worden geïntroduceerd in toekomstige releases van het platform.

Als u momenteel gebruikmaakt van Joomla 4.x, wordt het sterk aanbevolen om te upgraden naar Joomla 4.4.2 om te profiteren van de verbeterde upgrademogelijkheden en om ervoor te zorgen dat uw website veilig en up-to-date blijft.