Skip to main content
Blog

Joomladagen 2024

De Joomladagen, het jaarlijkse evenement voor iedereen die gepassioneerd is over het bouwen van websites met Joomla, worden dit jaar georganiseerd op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni 2024 in Tilburg.

Of je nu net je eerste stappen zet in de wereld van Joomla of al jaren ervaring hebt als gevorderde gebruiker. Of dat je vooral bezig bent met het beheren van content of het ontwikkelen van uitgebreide extensies. Dit evenement biedt voor ieder wat wils. De Joomladagen bieden een unieke kans om diepgaande kennis te delen, te netwerken met andere Joomla-enthousiastelingen en een schat aan inspiratie op te doen voor je volgende projecten.

Peter Martin geeft op de vrijdag een presentatie over het belang van "HTTP Security Headers" voor de veiligheid van de bezoekers op jouw website. Hij legt uit wat de veiligheidsheaders zijn. En zal praktische tips delen over hoe je jouw Joomla-site kunt beveiligen tegen veelvoorkomende bedreigingen, waardoor je een veiligere online omgeving voor je gebruikers creëert.

Op zaterdag neemt Peter ons mee in de fascinerende wereld van "AI Images" met een boeiende presentatie en demo. Hij zal laten zien hoe kunstmatige intelligentie kan worden ingezet voor het genereren van afbeeldingen. En met name met open source modellen op je eigen computer zonder internetverbinding. Deze sessie werpt een blik op de toekomst van visuele content en hoe AI kan helpen bij het creëren van unieke en aantrekkelijke beelden voor je website.

Naast deze presentaties bieden de Joomladagen tal van andere sessies, workshops en netwerkmogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar tips voor betere SEO, wilt leren over de nieuwste extensies, of geïnteresseerd bent in de beste praktijken voor sitebeveiliging, er is altijd iets nieuws te leren. Bovendien is dit evenement de perfecte plaats om ervaringen uit te wisselen, samenwerkingsverbanden aan te gaan en nieuwe vriendschappen te sluiten binnen de Joomla-community.

Kom ook op vrijdag 31 mei en/of zaterdag1 juni 2024 naar de Joomladagen.
Voor meer informatie en tickets, zie de website joomladagen.nl