Skip to main content
Blog

Joomladay DACH 2023

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 september worden in Salzburg, Oostenrijk, de Duitstalige Joomladagen georganiseerd. Joomla professionals uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitersland komen enkele dagen samen om kennis uit te wisselen over de nieuwste webtechnieken en Joomla CMS. 

Peter Martin geeft er twee Engelstalige presentaties:

How ChatGPT and AI will change website building

In de afgelopen jaren heeft kunstmatige intelligentie de manier waarop we met technologie omgaan veranderd, en websiteontwikkeling is daarop geen uitzondering. Met de opkomst van AI-tools kunnen we nu veel vervelende en tijdrovende taken automatiseren, zodat we ons kunnen richten op creatievere en complexere taken.

Peter Martin laat zien hoe ChatGPT en AI de manier waarop we websites maken kunnen veranderen:

  • Content creëren: Met AI-gestuurde contentgeneratoren zoals ChatGPT kunnen we snel en eenvoudig relevante content van hoge kwaliteit genereren voor onze websites, waardoor we tijd vrijmaken voor andere taken.
  • Code maken: Laat eenvoudige voorbeeld PHP of MySQL code genereren die je kunt gebruiken bij het ontwikkelen van Joomla extensies of websites.

Peter laat een aantal praktische tips en strategieën zien voor het gebruik van AI als hulpmiddel bij het ontwikkelen van Joomla websites. Van het selecteren van de juiste AI tools tot het integreren ervan in je Joomla workflow. Ontdek hoe ChatGPT en AI de wereld veranderen voor Joomla websitebouwers.

No More Lorem Ipsum

Lorem Ipsum wordt vaak gebruikt als plaatshouderstekst in design mock-ups en websites. Peter bespreekt de beperkingen van het gebruik van Lorem Ipsum als plaatshouder. Hij toont alternatieven om het ontwikkelingsproces van Joomla websites te verbeteren en laat zien hoe je veel tijd kunt besparen.

Meer informatie en tickets: dach.joomladay.org