Skip to main content
Blog

d2 profiles 1.0.6

d2 Profiles is een commerciele uitbreiding voor Joomla 4 waarmee je gebruikers gemakkelijker items in het backend kunnen beheren en bewerken. 

In plaats van alle invoervelden kun je zelf instellen welke velden er worden weergegeven voor specifieke categorieën en/of gebruikersgroepen. Ook wordt Joomla's standaard Custom Fields-functionaliteit ondersteund, evenals de nieuwe Joomla 4.3 functionaliteit "Conditional Custom Fields".

De d2 Profiles-extensie is een gezamenlijke ontwikkeling van db8 en Webgras, beide professionele Joomla-specialisten. Bij het bouwen van websites streven zij ernaar zoveel mogelijk gebruik te maken van de ingebouwde functionaliteiten van Joomla. Door het slechts beperkt installeren van uitbreidingen kunnen websites sneller worden geladen en gemakkelijker worden onderhouden.

Tijdens hun werkzaamheden merkten ze op dat Joomla nog gebruiksvriendelijker kon worden gemaakt door de formuliervelden en tabbladen in het artikelbeheer flexibeler te maken. Toen hebben ze de d2 Profiles ontwikkeld, dat naadloos samenwerkt met de core functionaliteit van Joomla.

d2 Profiles is beschikbaar via data2site.com