maatwerk.jpg

Website ontwikkeling

Sinds 2005 ondersteunt db8 bedrijven en organisaties met maatwerk ontwikkeling voor hun Joomla websites: Componenten, Modules, Plugins, Taalbestanden, Templates en koppelingen naar andere websites en systemen.

Welke maatwerk uitbreidingen wilt u realiseren?

Maatwerk Joomla website nodig?

Joomla is een open source Content Management Systeem (CMS) die het gemakkelijker maakt om een website te beheren. db8 kan u helpen aan een maatwerk website. 

Maatwerk Joomla applicatie ontwikkelen?

De standaard functionaliteit van Joomla is gemakkelijk uit te breiden met zogenaamde extensies. Er zijn veel uitbreidingen beschikbaar die tegen een geringe vergoeding kunnen worden aangeschaft. Of je kunt ze voor Joomla programmeren.

Ook overstappen naar Joomla?

Wilt u ook overstappen op Joomla? Bestaande websites zijn op verschillende manieren over te zetten naar een Joomla website. 

Extern systeem aan Joomla koppelen?

Steeds meer software zoals websites worden met externe systemen verbonden door middel van zogenaamde API (application programming interface) koppelingen. Ook Joomla kun je met externe systemen koppelen.

Uw eigen Joomla API webservice?

Een webservice is een interface om informatie uit een database eenduidig via een application programming interface (API) beschikbaar te maken.

Electronisch betalen in uw Joomla site?

Om op e-commerce websites zoals webwinkels electronisch betalen mogelijk te maken, is een koppeling met electronische betaalsystemen nodig.