tool-work-bench-hammer-pliers.jpg

Website ondersteuning

Sinds 2005 ondersteunt db8 bedrijven en organisaties met Joomla websites. Joomla is een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem waarmee u zelf uw eigen website kunt beheren. Soms heeft u net iets te weinig tijd om iets uit te zoeken. Of u wilt iets ingewikkelds inregelen bij een onderdeel waar u net te weinig kennis van heeft. In dergelijke gevallen kunt u een beroep doen op Joomla specialist db8.

Welk type ondersteuning zoekt u?

Technische Joomla ondersteuning nodig?

Loopt u op uw Joomla website tegen een probleem aan waar u niet uitkomt? Zoekt u technische ondersteuning voor uw Joomla website? Wilt u aanpassingen in uw Joomla website doen maar u weet niet hoe? Of wilt u uw website verbeteren?

Wat wilt u leren over Joomla?

Joomla is relatief eenvoudig te bedienen, mits u de logica achter het programma begrijpt. Als u net met Joomla werkt dan is het aan te raden om via een korte Joomla training die logica snel onder de knie te krijgen.

Uw Joomla website meertalig maken?

Met Joomla bouwt u gemakkelijk een meertalige website en heeft u een groter bereik qua bezoekers. Het nadeel is dat het onderhoud meer werk is, zeker als de website niet efficient is ingericht.

Migratie naar hogere Joomla versie?

De ondersteuning van verouderde software versies houdt een keer op. Dat is bij Joomla niet anders. Recente verouderde versies kunnen zonder veel problemen geupdated worden naar nieuwere versies.

Is uw Joomla website gehackt?

Het is heel vervelend als een website wordt gehacked. Herstel kost tijd en moeite en een gehackte website kan imagoschade opleveren. Voorkom een gehackte website!

Joomla Backup & Update service?

Het is belangrijk om software up-to-date te houden: eventuele problemen of veiligheids issues worden door updates opgelost. Ook Joomla dient up-to-date te worden gehouden. db8 biedt u een Joomla update service.