optimaliseren.jpg

Website optimalisatie

Vaak is er nog wel iets te verbeteren aan een website: de snelheid kan worden verbeterd, of de vindbaarheid via zoekmachines. Soms is het handig om een Quick Scan uit te laten voeren om te zien welke aspecten er aan de website verbeterd kunnen worden. db8 helpt u om uw Joomla website te optimaliseren. 

Wat wilt u aan uw Joomla website verbeteren?

Hoe snel is uw Joomla website?

Het hebben van een snelle Joomla website wordt steeds belangrijk. Hoe langer het duurt voordat de pagina ingeladen is, hoe groter de kans is dat de bezoeker afhaakt (wegklikt).

Is uw Joomla website geoptimaliseerd voor zoekmachines?

Iedereen wil dat zijn website goed wordt bezocht. Een positie bovenin de zoekresultaten bij zoekmachines als Google helpt daarbij. Zoekmachine optimalisatie helpt daarbij.

Is uw Joomla website goed beveiligd?

Elke website is interessant voor hackers. Tegenwoordig gebruiken ze geautomatiseerde scripts om willekeurige websites op bekende veiligheidsproblemen te scannen. Zorg voor een veilige Joomla website!

Hoe gebruikersvriendelijk is uw website?

De gebruiksvriendelijkheid (Usability) van een website bepaalt het succes van een website. Kunnen uw bezoekers snel vinden wat ze zoeken? Voelt de interactie met uw website prettig?

Is uw Joomla website toegankelijk?

Toegankelijkheid bij websites betekent dat mensen met een handicap de website kunnen gebruiken. Bijkomend voordeel van toegankelijke websites is dat ze ook beter geoptimaliseerd voor zoekmachines zijn.

Is uw Joomla website geschikt voor mobiele apparaten?

Websites worden steeds vaker bekeken vanaf andere apparaten dan desktop computers: smartphones, Tablet PCs, Televisies.