marketing.jpg

Website marketing

Een goede geoptimaliseerde website is geen eindpunt maar een startpunt. U wilt bezoekers op uw website. En dat de inhoud van uw website aansluit bij de behoeftes van uw bezoekers. En waarschijnlijk wilt uw bezoekers tot actie bewegen, bijvoorbeeld het kopen van een product of dienst.

Marketing is geen eenmalige actie maar een actieve benadering om voortdurend naar uw markt en uw (potentiële) klanten te kijken. Een effectieve websitestrategie maakt deel uit van een marketing- en communicatieplan.

Wat doet u aan marketing rondom uw website en producten of diensten?

Heeft u al een Internet Project Plan?

Wat is het doel van uw website? Wanneer is de website een succes? Deze en andere vragen komen terug in een Internet Project Plan (IPP): een soort marketing- & communicatieplan

De verbeterpunten voor uw website?

Is uw website optimaal ingericht met betrekking tot gebruiksvriendelijkheid, snelheid en zoekmachine optimalisatie? Vaak is er ruimte voor kleine verbeteringen. Laat een Quick Scan uitvoeren.

Hoe succesvol is uw Joomla website?

Hoe succesvol is uw website? Via bezoekersstatistieken kunt u achterhalen waar uw bezoekers vandaan komen. Gebruik wel goede statistieken.

Meer bezoekers op uw Joomla website?

Om meer bezoekers op uw website te krijgen, kunt u verschillende strategieën hanteren. 

Wat doet u met social media?

Tegenwoordig willen veel bedrijven `iets` doen met social media. Als u `iets` wilt doen met social media, doe het dan meteen goed.

E-mail nieuwsbrieven versturen?

Breng nieuwe inhoud op uw website onder de aandacht van uw potentiële klanten. Informeer ze regelmatig via een e-mail nieuwsbrief.